Тазеддинова Диана

E-mail: 
tazeddinovad[at]susu[dot]ru
Индекс Хирша: 
РИНЦ 0
Scopus 12
Web of Science 0
Научные профили: 
Статьи и монографии за последние три года: 
Effect of plasma-activated water and buffer solution combined with ultrasound on fungicide degradation and quality of cherry tomato during storage / M.. Ali //Ultrasonics Sonochemistry.–2023.–Vol. 97
Optimization of spray dried yogurt and its application to prepare functional cookies / A.. Anwar //Frontiers in Nutrition.–2023.–Vol. 10
A Review of Polyphenol and Whey Protein-based Conjugates / Tazeddinova, D. //BioResources.–2022.–Vol. 17 No. 4.– P.1-34
An intelligent computer method for vibration responses of the spinning multi-layer symmetric nanosystem using multi-physics modeling / J.. Guo //Engineering with Computers.–2022.–Vol. 38.– P.4217-4238
Assessing the Nutritional-Value-Based Therapeutic Potentials and Non-Destructive Approaches for Mulberry Fruit Assessment: An Overview / M.F. Manzoor //Computational Intelligence and Neuroscience.–2022.–Vol. 2022
Computational prediction of drug solubility in supercritical carbon dioxide: Thermodynamic and artificial intelligence modeling / C.N. Hoang //Journal of Molecular Liquids.–2022.–Vol. 354
Development and validation of machine learning models for prediction of nanomedicine solubility in supercritical solvent for advanced pharmaceutical manufacturing / W.. Liu //Journal of Molecular Liquids.–2022.–Vol. 358
Development of a machine learning computational technique for estimation of molecular diffusivity of nonelectrolyte organic molecules in aqueous media / B.. Hagos Aregawi //Journal of Molecular Liquids.–2022.–Vol. 353
Development of multiple machine-learning computational techniques for optimization of heterogenous catalytic biodiesel production from waste vegetable oil: Development of multiple machine-learning computational techniques for optimization / W.. Abdelbasset //Arabian Journal of Chemistry.–2022.–Vol. 15 No. 6
Optimization of heterogeneous Catalyst-assisted fatty acid methyl esters biodiesel production from Soybean oil with different Machine learning methods / K.. Walid //Arabian Journal of Chemistry.–2022.–Vol. 15 No. 7
Optimization of Tensile Strength and Young’s Modulus of CNT–CF/Epoxy Composites Using Response Surface Methodology (RSM) / M.. Rahman //Materials.–2022.–Vol. 15 No. 19
Plant Based Polyphenol Associations with Protein: A Prospective Review / Tazeddinova, D. //BioResources.–2022.–Vol. 17 No. 4.– P.1-25
Тазеддинова, Д. ПЕРСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ НУТА В ПРОИЗВОДСТВЕ ПРОДУКТОВ ПИТАНИЯ / Тазеддинова Диана, А.Д. Тошев //Вестник КрасГАУ.–2022 № 11 (188).– C.178-182
Тазеддинова, Д. ХАРАКТЕРИСТИКА ИЗОЛЯТА БЕЛКА БОБОВ НУТА / Тазеддинова Диана, А.Д. Тошев //Вестник КрасГАУ.–2022 № 8 (185).– C.202-206
Carotenoids: Therapeutic Strategy in the Battle against Viral Emerging Diseases, COVID-19: An Overview / A.. Khalil //Preventive Nutrition and Food Science.–2021.–Vol. 26 No. 3.– P.241-261
Enhancing active vibration control performances in a smart rotary sandwich thick nanostructure conveying viscous fluid flow by a PD controller / Y.. Zhang //Waves in Random and Complex Media.–2021
Morphological and Thermal Properties of Composites Prepared with Poly(lactic acid), Poly(ethylene-alt-maleic anhydride), and Biochar from Microwave-pyrolyzed Jatropha Seeds / P.L. Khui //BioResources.–2021.–Vol. 16 No. 2.– P.3171-3185
Small-size Jatropha Seed Biochar Extracted from Microwave Pyrolysis: Optimization of Its Biocomposites Mechanical Properties by Mixture Design / P.N. Khui //BioResources.–2021.–Vol. 16 No. 3.– P.4716-4730
Khalil, A. The upshot of Polyphenolic compounds on immunity amid COVID-19 pandemic and other emerging communicable diseases: An appraisal / A.. Khalil, D.. Tazeddinova //Natural Products and Bioprospecting.–2020.–Vol. 10 No. 6.– P.411-429
Enrichment of meat products with dietary fibers: a review / Zinina, O. //Agronomy Research.–2019.–Vol. 17 No. 4.– P.1808-1822
Fatty Acid Composition of Female Turkey Muscles in Kazakhstan / A.. Igenbayev //Journal of World's Poultry Research.–2019.–Vol. 9 No. 2.– P.78-81
Optimization of cattle by-products amino acid composition formula / Zinina, O.V //Agronomy Research.–2019.–Vol. 17 No. 5.– P.2127-2138
Rheological Properties of Low-calorie Red Deer Meat Pate / E.. Okuskhanova //JOURNAL OF PHARMACEUTICAL RESEARCH INTERNATIONAL.–2018.–Vol. 23 No. 1
Основные категории профессиональной педагогики» / М.Б. Ребезов //Педагогика высшей школы.–2017.–Том 2.– C.39-41
Особенности оценки мясной продукции биокоррегирующего действия / Д. Тазеддинова //Научный диалог: Молодой ученый. Сборник научных трудов по материалам XI международной научной конференции 22 ноября 2017 г.Сборник статей по материала XI международной научно-практической конференции 22.11.2017 г. Часть 1.–2017.–Том 11.– C.42-45
Тазеддинова, Д. Особенности питания пожилых людей / Тазеддинова Диана, М.Б. Ребезов //V Балтийский морской форум.–2017.– C.142-144
Повышение квалификации: 
Writing and Publishing a Research Paper: Style, Grammar and Punctuation (72 ч., 2023 г.)
Менеджер/Внутренний аудитор системы менеджмента пищевой безопасности по ISO 22000:2018 (HACCP) (32 ч., 2023 г.)
Проектирование и внедрение образовательных программ с использованием сетевой формы реализации с иностранными образовательными организациями (18 ч., 2023 г.)
Развитие иноязычных академических компетенций НПР университета. Английский язык. Уровень Upper-Intermediate (B2) (120 ч., 2023 г.)
Научная статья для международного журнала: подготовка и публикация (72 ч., 2023 г.)
Как понимать иностранца: развитие межкультурных компетенций сотрудников вузов (36 ч., 2023 г.)
Углубленная лингвистическая подготовка «Лингва». Английский язык. Уровень Upper-Intermediate (240 ч., 2022 г.)
Стратегия развития университета. ЮУрГУ в программе Приоритет - 2030 (24 ч., 2021 г.)
Английский язык: вводный курс написания статьи (72 ч., 2020 г.)
The system of ensuring the safety of products in the process of production and storage (72 ч., 2018 г.)
Study of technology of products for sports nutrition and methods of quality assessment (72 ч., 2018 г.)
Системы менеджмента безопасности пищевых продуктов (72 ч., 2017 г.)
Обеспечение безопасности пищевых продуктов на основе системы ХАССП (6 ч., 2016 г.)
Система обеспечения безопасности пищевой продукции (72 ч., 2016 г.)
Технология продуктов специального назначения (72 ч., 2015 г.)
Принципы ХАССП при обеспечении безопасности пищевой продукции (72 ч., 2015 г.)
Инновационные технологии в пищевой промышленности (72 ч., 2014 г.)
Вы нашли ошибку в тексте:
Просто нажмите кнопку «Сообщить об ошибке» — этого достаточно. Также вы можете добавить комментарий.